Blog Post

Agencije, startupi i networking

Agencije, startupi i networking

Nastavljamo niz vrhunskih gostiju sa osnivačima agencija, startupa, agencija koje su se “prodale” kao startupi, investiranju kao profesionalnom poslu, te networkingu kao osnovi za buduće poslove.

Krešimir Končić iz Neuralaba priča o tome kako se pozicionirati, držati se određenih tehnologija (open source, što moramo pohvaliti) i birati kliljente. Ivan Jelušić iz Orqe o tome što je naučio iz prvog startupa da ga je pripremilo za drugi, Viktor Marohnić iz Fivea o tome što je zapravo razlog postojanja agencija, kako one mogu opstati i što bi mijenjao kad bi kretao ispočetka, Neven Vidaković i Ivan Stojanović o tome kako izgleda investiranje kad se radi kao profesionalni svakodnevni posao, Berislav Marszalek iz Entria o tome kako iskoristiti priliku i mijenjati se s obzirom na okolnosti, Roko Roić iz Agency04 o tome gdje ljudi griješe kod primjene agilne metodologije, te šlag na kraju – Tom Gavazzi o ekstremnoj važnosti dobrog networkinga i načinu stvaranja vrhunskih projekata i poslovnih prilika.

Kao i uvijek, ove epizode već sada možete poslušati baš ovdje na Akademiji Surovih Strasti, a inače trebate pričekati da se objave u uobičajenom redoslijedu! Hvala i do slušanja!

Related Posts