Za koga je, za koga nije?

Jeste li ikada imali iskustvo da ste pročitali važnu knjigu i nakon nekog vremena zaboravili čak i najvažnije vam točke u knjizi?

Ili, svjesni ste da jednostavno nemate vremena za čitanje i učenje koliko biste željeli?

Mnogi od nas znaju se izgubiti u količini sadržaja, preporuka prijatelja i generalno osoba od povjerenja. 

Čak i oni pojedinci koji redovito čitaju, znaju se izgubiti u bespućima Amazona čitajući reviewove u cilju da naprave najbolji odabir sljedeće knjige za kojom će posegnuti i unatoč uloženom vremenu u istraživanje, često pogriješe.

VRIJEME JE VAŠ NAJVEĆI KAPITAL – NE RASIPAJTE GA UZALUD

Lektire Surovih Strasti imaju za cilj riješiti Vam upravo ta 3 problema: 

  1. Pružiti vam kvalitetan sažetak s najbitnijim informacijama u trajanju od 25 do 40 minuta. 
  2. Podsjetiti vas na najvažnije točke knjiga koje ste pred određeno vrijeme pročitali, a informacije vam se nisu zadržale u memoriji
  3. Lektire Surovih strasti bit će Vam dobar filtar za knjige koje vrijede dodatnog ulaganja vašeg vremena. 

Na primjer. Jedna audio knjiga ima prosječno trajanje 11 sati (660 minuta vašeg vremena). Najgore što vam se može dogoditi nije čak niti 15-20 USD koliko ste uplatili tu knjigu, najgore što Vam se može dogoditi je da ste uz financijski gubitak ušli i u vremenski gubitak jer ista knjiga ne vrijedi 11 sati vašeg vremena. 

Primjera radi, imate veliki interes prema čitanju knjiga na temu komunikacijskih vještina. Na Surovim strastima možete za pola vremena (5 sati) poslušati čak 10 vrijednih sažetaka i nakon slušanja moći ćete s jasnim uvjerenjem odrediti koja od poslušanih lektira zaslužuje dodatno vremensko ulaganje. 

Iz tog razloga, lektire Surovih strasti su idealne kako za strastene čitatelje tako i za one kojima životna dinamika ne dopušta 11 sati tjednog pa čak niti mjesečnog čitanja ili slušanja audio knjige.  

I zato, za samo 125 kn mjesečno na bazi godine, što je cjenovno ekvivalent jednodnevnog seminara odnosno samo pola godišnjeg iznosa teretane, Surove strasti lektire brinu o vama na način da ostanete mentalno fit i štede vam desetke vaših vrijednih sati iz mjeseca u mjesec. 

Umjesto da pohađate jednodnevni seminar, na Surovim strastima usvajate nova znanja i vještine kroz cijelu godinu. Donosimo Vam čak 8 novih sadržaja iz odabranih knjiga (vidi teme pod “kategorije) svakih 30 dana, uz naravno, pristup svim postojećim materijalima.

Naravno, odlazak na vježbanje također je dobra odluka koje biste se trebali držati, zar ne.